.

Workation i Botswana

Botswana

Nov 2021 - mars 2022

9 dagar

Från 30 900 per person

Chobe National Park

Chobe Game Lodge erbjuder en extraordinär workation där du kan fokusera på jobbet i natursköna och lantliga omgivningar, långt bort från storstadens liv och rörelse. Och du kan åka på safari under lunchen om du vill ha lite variation.

Här bor du i din egen lilla lägenhet med hemmakontor, snabbt internet, luftkonditionering och egen terrass. Resorten har både fitnesscenter och spa. 

Där gränserna mellan Botswana, Zambia och Zimbabwe möts ligger Chobe National Park. Området är känt för sitt rika djurliv med stora populationer av de mest ikoniska afrikanska djuren som lejon, leoparder, zebror, giraffer och elefanter. 

Längs resorten finns en 250 meter lång gångbro med utsikt över floden. En promenad på denna kan vara som att vara med i en BBC producerad dokumentär om afrikanskt djurliv.  

Chobe Game Lodge är en 5-stjärnig resort som ligger fint placerad längs den majestätiska Chobe River. Lite längre österut möter Chobe River floden Zambezi och som leder till världens största vattenfall, Victoria Falls. Vattendraget går som en livgivande pulsåder genom landskapet och är helt avgörande för det mångsidiga växt- och djurlivet, speciellt under den torra säsongen. Mer än 60 000 elefanter håller till i regionen och utgör en tredjedel av alla elefanter i Afrika. 

Klicka på bilden för större format:

Resorten har fokus på hållbarhet på alla nivåer, från val av byggmaterial och återvinning, till solcellssystem som ger elektricitet till både bilar och flodbåtar som används för safari. De anställda har ordnade arbetsvillkor och får sin andel av driftsöverskottet i linje med ägarna.

En vistelse på Chobe Game Lodge är garanterat ett minne för livet. Njut av läckra måltider som är inkluderade i priset och använd tiden till att jobba, koppla av och få spektakulära naturupplevelser.

Prisexempel

Prisexempel för 9 dagars workation inklusive flyg, transfer, alla måltider, aktiviteter, träning, internet och övernattning på 5-stjärnig lodge.

Twin/dubbelrum:
Från 30 900 kr per person.

Enkelrum:
Från 30 900 kr per person.

Priset inkluderar:

  • Flyg Stockholm- Kasane t/r med British Airways i ekonomiklass
  • Privat transfer flygplats – hotell t/r
  • 8 nätter i Luxury Room på Chobe Game Lodge (5*)
  • Snabb internetanslutning
  • Frukost, lunch och middag
  • 2 wildlife aktiviteter varje dag
  • Tillgång till träningsrum och spa
  • Luxuöst rum med luftkonditionering och arbetsbord
  • Utomhus arbetsbord med Wifi och utsikt över slätterna vid Chobe River

Vill du bara ha semester? Läs om Exklusiv safariresa till Botswana på privatetravellab.se.

Obs! Förslaget är endast ett prisexempel

Kontakta oss för att diskutera vad du önskar, både vad gäller hotellstandard och reslängd, så att vi kan ta fram ett förslag som passar just dig och din budget. Kom ihåg att du kan kombinera jobb och semester, t ex. jobba de två första veckorna och ha semester den sista.

Få en offert på en workation

Sänd oss dina önskemål. Vi kontaktar dig sedan för att planera din nästa workation.

Få et tilbud

Genom att skicka in detta formulär godkänner du våran personuppgiftspolicy.

Flera workations

Kontakta oss för att planera din nästa workation.