Foto: Kokhanchikov - stock.adobe.com

Workation i Goa

Indien

Året runt

14 - 30 dagar

Från 25 900 per person

Karta Goa

Panjim är huvudstad i den indiska delstaten Goa. Staden har runt 65 000 invånare och ligger på Indiens västkust vid floden Mandovis mynning. Staden bär prägel av att ha varit en portugisisk koloni med vacker och välbevarad arkitektur från så långt tillbaka som 1500-talet.

Fontäner och ett majestätiskt fort helt nere vid vattenbrynet är några av de många monument som finns kvar. Platsen har också ett akademiskt arv med ärevördiga museer och the Goa Medical College, en av de första i sitt slag i hela Asien.  

Panjim ligger på en slags halvö med ett antal stränder som omger centrum. Här hittar du både stora, breda stränder, såväl som de mindre och mer intima med en autentisk känsla av att vara i ett paradis. Temperaturen under året är från 25 till drygt 30 grader. Från juni till september måste man räkna med relativt kraftiga regn. 

Goa
Fort Aguada i Goa.
Foto: Игорь Кузнецов – stock.adobe.com

Panjim är alltså en kulturell, historisk och akademisk smältdegel, vilken också återspeglas i utbudet av serveringsställen. Förutom traditionell indisk gatumat finns här kulinarisk konst från världens alla hörn representerad. 

Prisnivån i Indien är låg och även på en bra restaurang måste man äta och dricka mycket innan notan når ett tresiffrigt antal svenska kronor.

Rekommenderad coworking i Goa

På workation i Goa är 91springboard platsen att vara på. Stora och moderna lokaler med flera valmöjligheter; ditt eget privata bås, kontorsplats i öppet landskap eller i en soffa i hemtrevliga omgivningar. Hyrespriset är billigt i sig och extratjänster som skrivare, scanner och kaffe/te ingår. Det finns en egen cafeteria med matservering och mikrovågsugn om du har tagit med lunch. Och inte minst, öppet 24 timmar om dygnet måndag till söndag.

Rekommenderat hotell i Goa

Goa Marriott Resort & Spa är ett 5-stjärnigt hotell idylliskt beläget precis vid Miramar Beach. Byggnaden har endast tre våningar och rummen är stora och moderna. Hotellet har faciliteter som spa, gym, pool, rumsservice och frukostbuffé. Till coworking-kontoret 91springboard tar det 20 minuter att gå, alternativt några minuter med taxi.

Prisexempel till Goa

Prisexempel för två veckors workation inklusive flyg, övernattning på 5-stjärnigt hotell och medlemskap på ett coworking-kontor.

Twin/dubbelrum:
Från 25 900 kr per person.

Enkelrum:
Från 42 400 kr per person.

Priset inkluderar:

  • Flyg Stockholm – Goa t/r i ekonomiklass
  • 14 nätter på Goa Marriott Resort & Spa (5*) i Gardenview Room inkl. frukost.
  • 14 dagars medlemskap på ett coworking-kontor
  • Transfer flygplats – hotell t/r i privat bil

Vill du bara ha semester? Läs om Utforska indien och Nepal på privatetravellab.se.

Obs! Förslaget är endast ett prisexempel.

Kontakta oss för att diskutera vad du önskar, både vad gäller hotellstandard och reslängd, så att vi kan ta fram ett förslag som passar just dig och din budget. Kom ihåg att du kan kombinera jobb och semester, t ex. jobba de två första veckorna och ha semester den sista.

Få en offert på en workation

Sänd oss dina önskemål. Vi kontaktar dig sedan för att planera din nästa workation.

Få et tilbud

Genom att skicka in detta formulär godkänner du våran personuppgiftspolicy.

Flera workations

Kontakta oss för att planera din nästa workation.