Foto: Iuliia Sokolovska - stock.adobe.com

Workation i Tbilisi

Georgien

Året runt

14 - 180 dagar

Från 13 500 per person

Karta Tbilisi

Mellan Svarta havet och Kaspiska havet ligger den georgiska huvudstaden Tbilisi med över en miljon invånare. Det är en stad med fascinerande kontraster, där 1600 år gammal rik historia möter en modern metropol med ett myllrande liv från tidig morgon till sena nattimmar.  

Här får du uppleva futuristisk arkitektur och katedraler från medeltiden i mer eller mindre vacker förening. Under tiden som en motvillig del av Sovjetunionen, växte befolkningen snabbt som följd av industrialiseringen, men också som en favorit turistdestination för resten av unionen.  

Dagens Tbilisi lockar alla från historieentusiaster till urbana hipsters och människor som utövar extremsport i det dramatiska bergslandskapet utanför staden. Men också fler och fler digitala nomader som vill ha en workation kombinerat med nya intryck och upplevelser. 

Tbilisi.
Utsikt över Tbilisi.
Foto: monticellllo – stock.adobe.com

Klimatet på sommaren påminner om typiskt sydeuropeiskt. På vintern är det ett kallare inlandsklimat, dock sällan under fryspunkten. Prisnivån är låg, men kvaliteten på restauranger, nattklubbar och hotell är i nivå med mer än kända resmål runt Medelhavet. 

Rekommenderad coworking i Tbilisi

Impact Hub är ett internationellt coworking-koncept med över 100 kontor över hela världen. Här hittar du en ung och dynamisk miljö som underlättar för umgänge och nätverkande i ljusa och trevliga lokaler. Hyresgäster får också tillgång till inspirerande kurser och föreläsningar, med ämnen som exempelvis nystartade företag och socialt entreprenörskap.

Rekommenderat hotell i Tbilisi

Gold Tbilisi är ett 4-stjärnigt hotell i stadens centrum med omedelbar närhet till allt. Hotellet har ett fitnesscenter, SPA-avdelning, bar/lounge och restaurang (kontinental frukost är inkluderat i priset). Rummen och gemensamma utrymmen har snabb wifi utan extra kostnad. Coworkingkontoret ligger endast två kvarter bort, ca fem minuters promenad.

Prisexempel till Tbilisi

Prisexempel för två veckors workation inklusive flyg, övernattning på 4-stjärnigt hotell och medlemskap på ett coworking-kontor.

Twin/dubbelrum:
Från 13 500 kr per person.

Enkelrum:
Från 22 500 kr per person.

Priset inkluderar:

  • Flyg Stockholm –  Tbilisi t/r i ekonomiklass
  • 14 nätter i Standard Room på Gold Tbilisi Hotel (4*) inkl. frukost.
  • 14 dagars medlemskap på ett coworking-kontor.
  • Privat transfer flygplats – hotell t/r

Obs! Förslaget är endast ett prisexempel.

Kontakta oss för att diskutera vad du önskar, både vad gäller hotellstandard och reslängd, så att vi kan ta fram ett förslag som passar just dig och din budget. Kom ihåg att du kan kombinera jobb och semester, t ex. jobba de två första veckorna och ha semester den sista.

Få en offert på en workation

Sänd oss dina önskemål. Vi kontaktar dig sedan för att planera din nästa workation.

Få et tilbud

Genom att skicka in detta formulär godkänner du våran personuppgiftspolicy.

Flera workations

Kontakta oss för att planera din nästa workation.