Foto: anshar73 - stock.adobe.com

Workation i Barcelona

Spanien

Året runt

14 - 180 dagar

Från 22 500 per person

Karta Barcelona

Barcelona erbjuder en underbar kombination av storstad och Medelhavet. En stad som har allt, aldrig sover och som lockar digitala nomader från både norra Europa och resten av världen. 

Barcelona ligger i regionen Katalonien, där den regionala identiteten är så stark att utbrytning från Spanien är ett ständigt aktuellt tema. Och katalanerna har mycket att vara stolta över. Fotboll, kultur, mat, nattliv, arkitektur och historia – det finns många anledningar till att Barcelona rankas som ett av världens mest attraktiva resmål. 

Utbudet av coworkingkontor är stort och med 1,6 miljoner invånare i staden är det viktigt att ha en plan för var du vill bo, arbeta och tillbringa din fritid. Avstånden kan vara stora och rusningstrafiken är hektisk. Oavsett om du arbetar kreativt med design eller analytiskt med siffror kommer du att kunna hitta en kontorsgemenskap med likasinnade i samma bransch. 

Barcelona.
Park Guell i Barcelona.
Foto: Sergii Figurnyi – stock.adobe.com

Klimatet i områden runt Medelhavet är välkänt för de flesta. Från november till februari kan vädret variera mellan något som liknar svensk sommar på bra väderdagar och svensk höst på gråvädersdagar. Fördelen med att bo i en storstad som Barcelona är då att det finns mycket mer att göra än att ligga på stranden efter jobbet. Prisnivån är som övriga Spanien och ju längre bort från centrum ju lägre blir priserna på barer och restauranger.

Rekommenderad coworking i Barcelona

Alternativen är som sagt många i Barcelona och jobbar du med något nischat hjälper en av våra resekonsulter dig mer än gärna att skräddarsy din workation. Vår favorit Cloudworks har hela åtta olika kontor i stadens centrum. Ett av de större är Cloudworks Sagrada Família som disponerar sex våningar. Här finns en rad olika sektorer representerade och trevliga gemensamma ytor underlättar socialisering och nätverkande.

Rekommenderat hotelli Barcelona

På Hotel Barcelona 1882 bor du centralt med gångavstånd till coworking-kontor och alla serviceinrättningar. Den snabbaste vägen till stranden är med buss. Hotellet är modernt och har alla faciliteter inklusive en saltvattenpool och en härligt takterrass. Rummen är stora, har snabbt trådlöst internet och kan bokas med separat skrivbord vid behov.

Prisexempel till Barcelona

Prisexempel för två veckors workation inklusive flyg, övernattning på 4-stjärnigt hotell och medlemskap på ett coworking-kontor.

Twin/dubbelrum:
Från 22 500 kr per person.

Enkelrum:
Från 36 500 kr per person.

Priset inkluderar:

  • Flyg Stockholm – Barcelona t/r i ekonomiklass
  • 14 nätter i Doubleroom Executive på Hotel Barcelona 1882 (4*) inkl. frukost.
  • 14 dagars medlemskap på ett coworking-kontor.
  • Privat transfer flygplats – hotell t/r

Obs! Förslaget är endast ett prisexempel.

Kontakta oss för att diskutera vad du önskar, både vad gäller hotellstandard och reslängd, så att vi kan ta fram ett förslag som passar just dig och din budget. Kom ihåg att du kan kombinera jobb och semester, t ex. jobba de två första veckorna och ha semester den sista.

Få en offert på en workation

Sänd oss dina önskemål. Vi kontaktar dig sedan för att planera din nästa workation.

Få et tilbud

Genom att skicka in detta formulär godkänner du våran personuppgiftspolicy.

Flera workations

Kontakta oss för att planera din nästa workation.