Foto: Miguel Tamayo - stock.adobe.com

Workation i Las Palmas

Spanien

Året runt

7 - 180+ dagar

Från 14 000 per person

Karta Las Palmas

Las Palmas de Gran Canaria är den största staden på Kanarieöarna och ön Gran Canaria  och är även provinshuvudstad i provinsen Las Palmas. Staden har blivit en mycket populär hub för digitala nomader och andra workation resenärer för infrastrukturen, det jämna klimatet och stora fritidsutbudet.

Staden har flera mycket besökta stränder. Den mest kända av dem är Playa de Las Canteras. Las Palmas har ett livligt nattliv och det finns ett stort antal restauranger, barer, nattklubbar och diskotek. 

Från bussterminalen vid Parque San Telmo går det bussar övriga delar av ön. Lokaltrafiken är väl utbyggd med stadsbussar. Hamnen i Las Palmas utgör en utgångspunkt för färjeförbindelser till flera av de andra Kanarieöarna.

Las Palmas.
Santa Ana katedralen i Las Palmas.
Foto: carol_anne – stock.adobe.com

Las Palmas passar lika bra för de som reser ensamma som för de som reser med familjen eller vänner. Det är också ett bra alternativ för projektgrupper och andra kollegiala teams.

Tips: Karnevalen är något man bör uppleva om man är här i februari

Rekommenderad coworking i Las Palmas

The House ligger i hjärtat av Las Palmas och har allt man kan tänka sig av ett kontorskollektiv. Här finns ett mycket snabbt bredband, både vanliga skrivbord och ståbord, stora mötesrum, soffor överallt, två kök som man kan disponera fritt, två stora överbyggda takterrasser, gratis frukost för att nämna något av det som erbjuds. Om man vill förbättra sina kunskaper i spanska så erbjuder de spanskundervisning. 

Coworking-kontoret är öppet dygnet runt hela året.

The House, Las Palmas.
The House, Las Palmas.
The House, Las Palmas.

Rekommenderat hotell i Las Palmas

AC Hotel Iberia är ett 4-stjärnigt hotell som ligger perfekt till i centrum av Las Palmas, precis vid marinan. Vacker takterrass med utsikt och pool. Frukostbuffé kan bokas mot ett pristillägg. Till coworking-kontoret The House är det ganska precis en kilometer, som tar cirka 10 minuter att gå.

Prisexempel till Las Palmas

Prisexempel för två veckors workation inklusive flyg, övernattning på 4-stjärnigt hotell och medlemskap på ett coworking-kontor.

Twin/dubbelrum:
Från 14 000 kr per person.

Enkelrum:
Från 21 600 kr per person.

Priset inkluderar:

  • Flyg Stockholm – Las Palmas t/r i ekonomiklass
  • 14 nätter i standardrum på AC Hotel Iberia Las Palmas (4*) inkl. frukost.
  • 14 dagars medlemskap på ett coworking-kontor.
  • Transfer flygplats – hotell t/r i privat bil

Obs! Förslaget är endast ett prisexempel.

Kontakta oss för att diskutera vad du önskar, både vad gäller hotellstandard och reslängd, så att vi kan ta fram ett förslag som passar just dig och din budget. Kom ihåg att du kan kombinera jobb och semester, t ex. jobba de två första veckorna och ha semester den sista.

Få en offert på en workation

Sänd oss dina önskemål. Vi kontaktar dig sedan för att planera din nästa workation.

Få et tilbud

Genom att skicka in detta formulär godkänner du våran personuppgiftspolicy.

Flera workations

Kontakta oss för att planera din nästa workation.