Foto: engel.ac - stock.adobe.com

Workation i Palma de Mallorca

Spanien

Året runt

7 - 180+ dagar

Från 17 300 per person

Palma de Mallorca ligger på öns solrika sydkust. Turism är en viktig inkomstkälla och det finns många hotell, restauranger och barer. Längs med Palmabukten, söder om centrum, finns vita badstränder.  

Mallorca är för många en kombination av sol, strand och fest. Men både ön och huvudstaden Palma har betydligt mer att erbjuda. Palma har ett aktivt och spännande kulturliv som tilltalar kulturintresserade besökare från Europa och resten av världen. Katedralen, slottet och borgen är väl värda ett besök.   

Ön har stora bergsområden som passar fint för vandringar. Slingrande vägar och små bergsbyar är en upplevelse man bör få med sig om man tillbringar lite tid här.  

Workation-folket har upptäckt Palma och det har blivit en populär plats för de som vill kombinera arbete med det goda livet. Så om man önskar bra arbetsförhållande, bra klimat, kultur, natur, sol och strand – då är Palma en plats man verkligen bör fundera på!

Tips: Tillbringa en helg i Valldemossa, en förtrollande bergsby där du kan promenera genom de smala gatorna och äta tapas på små, charmerande restauranger.

Rekommenderad coworking i Palma

Palma är året runt en omtyckt destination för digitala nomader. Utbudet av coworking-kontor är därmed stort, med något för var smak och behov. Allra bäst är nog The Hub. Här samlas kreativa själar från när och fjärran, som bidrar till en levande miljö med nya impulser och ny inspiration. Lokalerna är fräscha och hemtrevliga, dessutom får användarna tillgång till både kök och lounge. Vatten, kaffe och te är inkluderat i priset. Kontoret är beläget i hjärtat av Palma med ett stort utbud av restauranger i närområdet.

The Hub Mallorca.
The Hub Mallorca.

Rekommenderat hotell i Palma

Melia Palma Bay är ett nytt och modernt 4-stjärnigt hotell centralt beläget i Palma, endast 100 meter från stranden. Den sju våning höga byggnaden har en fantastisk utsikt från taket, med både pool och bar. Utanför hotelldörren finns restauranger och annan service. Till coworking-kontoret The Hub kan man cykla på 10 minuter eller åka buss i 25 minuter. Bussen går varje kvart.

Prisexempel till Palma

Prisexempel för två veckors workation inklusive flyg, övernattning på 4-stjärnigt hotell och medlemskap på ett coworking-kontor. 

Twin/dubbelrum:
Från 17 300 kr per person.

Enkelrum:
Från 28 300 kr per person.

Priset inkluderar:

  • Flyg Stockholm – Palma t/r i ekonomiklass
  • 14 nätter i Deluxe room Seaview Room på Meliá Palma Bay (4*) inkl. frukost.
  • 14 dagars medlemskap på ett coworking-kontor.
  • Transfer flygplats – hotell t/r i privat bil

Vill du bara ha semester? Läs Upplev Mallorca på vårt sätt på privatetravellab.se.

Obs! Förslaget är endast ett prisexempel.

Kontakta oss för att diskutera vad du önskar, både vad gäller hotellstandard och reslängd, så att vi kan ta fram ett förslag som passar just dig och din budget. Kom ihåg att du kan kombinera jobb och semester, t ex. jobba de två första veckorna och ha semester den sista.

Få en offert på en workation

Sänd oss dina önskemål. Vi kontaktar dig sedan för att planera din nästa workation.

Få et tilbud

Genom att skicka in detta formulär godkänner du våran personuppgiftspolicy.

Flera workations

Kontakta oss för att planera din nästa workation.