Foto: anshar73 - stock.adobe.com

Workation i Paphos

Cypern

Året runt

14 - 180 dagar

Från 14 900 per person

Karta Paphos

Cypern är en stor ö i östra Medelhavet. Läget mellan Europa, Asien och Afrika har alltid gjort ön viktig geopolitiskt och strategiskt. Genom historien har det lett till erövringar från alla stora imperier som har uppstått runt Medelhavet. Cypern är idag en självständig nation och medlem i EU.

Som på andra ställen i denna del av Medelhavet är klimatet behagligt med milda vintrar och en bra plats för workation året runt. Även om jordbruk och turism är stora industrier, så präglas ekonomin och arbetslivet på Cypern också av hög aktivitet inom IT och finans. På FN:s rankning av levnadsstandard får Cypern bättre poäng än de flesta andra i regionen. För digitala nomader gör detta Cypern till en attraktiv destination; här kan du nätverka och få impulser bland kloka sinnen och kreativa själar, som kommit hit i samma ärende som du själv. 

Paphos.
Paphos.
Foto: ais60 – stock.adobe.com

Staden Paphos (även kallad Páfos) med omnejd har ca 90 000 fastboende invånare och ligger längst västerut på ön, sju mil från mer kända Limassol. Enligt grekisk mytologi är  Paphos födelseplatsen för kärleksgudinnan Afrodite. I 2017 utsågs staden till EU:s kulturhuvudstad – en slags vandringspokal som varje år ges till en ny stad som utmärker sig kulturellt. 

Rekommenderad coworking i Paphos

I Paphos finns det många alternativ för coworkers, från små internetcaféer till moderna coworking-kontor. Kontakta oss för mer information.

Rekommenderat hotell i Paphos

Venus Beach Hotel ligger idylliskt vid stranden, men ändå centralt i staden. Hotellet har fem stjärnor och alla faciliteter man kan förvänta som restaurang, bar, spa, pool och egen tennisbana. Till coworking-kontoret hügge är det två kilometer.

Prisexempel till Paphos

Prisexempel för två veckors workation inklusive flyg och övernattning på 5-stjärnigt hotell och medlemskap på ett coworking-kontor.

Twin/dubbelrum:
Från 14 900 kr per person.

Enkelrum:
Från 23 300 kr per person.

Priset inkluderar:

  • Flyg Stockholm – Larnaca t/r i ekonomiklass
  • 14 nätter i standardrum på Venus Beach Hotel (5*) inkl. frukost.
  • 14 dagars medlemskap på ett coworking-kontor.
  • Privat transfer flygplats –  hotell t/r

Obs! Förslaget är endast ett prisexempel.

Kontakta oss för att diskutera vad du önskar, både vad gäller hotellstandard och reslängd, så att vi kan ta fram ett förslag som passar just dig och din budget. Kom ihåg att du kan kombinera jobb och semester, t ex. jobba de två första veckorna och ha semester den sista.

Få en offert på en workation

Sänd oss dina önskemål. Vi kontaktar dig sedan för att planera din nästa workation.

Få et tilbud

Genom att skicka in detta formulär godkänner du våran personuppgiftspolicy.

Flera workations

Kontakta oss för att planera din nästa workation.