.

Grupper & Team

Jobbar du i ett team som har ett projekt på gång och där ni har behov för att lära känna varandra bättre eller skulle må bra av en förändring av miljö och omgivningar? En team workation är perfekt för att få framgång i projekt och för att stärka arbetsmiljön. Stäng ute alla störande moment och arbeta mot ett bestämt mål.

Workations för team eller startups är en god investering i arbetsmiljö och kollegialt samarbete samtidigt som man gör framsteg i projekt eller andra arbetsuppgifter. En av fördelarna är att störande moment i vardagen tas bort, och alla kan ha fokus på uppgiften som ska lösas.

För projektgrupper är workations ett bra tillfälle för att få upp tempot och samla alla trådar. Detta gäller oavsett om projektet är i uppstartsfasen, man vill bli klar med delmål, eller om ni vill avsluta ett projekt utan externa störningsmoment. 

Arbetar teamet mycket hemifrån eller från andrar delar av världen blir utbytet av en workation ännu större. Även om digitala verktyg som Zoom och Teams är mycket bra i arbetsvardagen, så är det inget tvivel om att man uppnår en helt annan effektivitet och sammanhållning när man fysiskt arbetar tillsammans. En genomsnittlig workation för team är 2–3 veckor, men det går givetvis att förlänga vistelsen för hela eller delar av teamet.

Ta med teamet på workation.
Projektgrupper kan ha stor nytta av en workation.
Foto: REDPIXEL – stock.adobe.com

Coworking-kontor för alla behov

Alla coworking-kontor är olika och vissa passar bättre för grupper än andra. På vissa platser kan teamet få egna mötesrum och på andra platser dedikerade arbetsområden. Storleken på teamet är vanligtvis allt från 3–4 personer och upp till 15-20 personer, där den övre gränsen styrs av vilken kapaciteten de olika coworking-kontoren har. 

Våra workation-specialister kan guida er till rätt plats beroende av hur många ni är och vilka faciliteter ni önskar för jobb och fritiden. Detta gäller också om ni är ett team på mer än 20 anställda.

En motivationsboost

En workation kan göra underverk för de anställdas motivation, och är en fin uppskattning om man vill differentiera sig från andra arbetsgivare. Det gör er till en attraktiv arbetsplats som visar att ni uppskattar de anställda och är villiga att tänka utanför ramarna. 

Ta med teamet till varmare breddgrader under vintern så att de slipper ifrån kylan i ett par veckor. Vi kan nästan garantera att energin är högre både före och efter vistelsen.

After work.
Skapa sammanhållning med gemensamma aktiviteter efter arbetet.
Foto: Mirko Vitali – stock.adobe.com

Fokus på sammanhållning och teambuilding

Förutom de arbetsmässiga fördelarna när ni har möjlighet att arbeta nära varandra i flera veckor, så är lite av poängen med en workation också att skapa en social sammanhållning bland de anställda. Arrangera gemensamma middagar och använd helgerna till att uppleva något nytt tillsammans. Vi har ett stort utbud av aktiviteter och heldagsturer inom de flesta intresseområden. Vilken typ av aktivitet som kan rekommenderas beror på destinationen ni väljer, så kontakta oss för att höra vad som passar bäst. 

Ta med teamet på en workation och öka produktiviteten och sammanhållningen. Kontakta oss för att få veta mer.  

Kontakta oss för att planera din nästa workation.