Foto: Nataraj - stock.adobe.com

Workation på Aruba

Aruba

Året runt

14 - 90 dagar

Från 29 100 per person

Karta Aruba

Oranjestad är huvudstad på Aruba. Ön ligger i karibiska havet, cirka 20 km från Venezuelas fastland. Den totala folkmängden är drygt 100 000, varav cirka 30 000 i Oranjestad. En av de första sakerna man lägger märke till med Aruba är de vykortsvackra stränderna och den färgstarka arkitekturen i kolonialstil.

En uppenbar fördel med Aruba som attraherar digitala nomader, är att landet är som en liten bit av Europa i Karibien. Åtminstone vad gäller utbildningsnivå, infrastruktur, lagar och regler. Brottsligheten är mycket låg och den stora majoriteten av lokalbefolkningen talar engelska. Landet har sin egen konstitution och parlament, men är fortfarande en del av den nederländska monarkin. Befolkningen är multinationell med rötter från de amerikanska kontinenterna, Karibien och Europa.  

Aruba.
Flamingon på Aruba.
Foto: camaralucida1 – stock.adobe.com

Naturlandskapet är både spännande och vackert och kan upptäckas på vandring, cykel, kajak eller till häst. Som på andra håll i regionen finns det bra förutsättningar för surfing, vindsurfing, kiting, snorkling och dykning. 

På Aruba är det i princip sommar året runt med en medeltemperatur som varierar mellan 27 – 30 grader. De regnigaste månaderna är november och december, men det är inte värre än att de soliga dagarna är i majoritet. Priserna på mat, dryck och konsumtionsvaror är i nivå med Europa och därmed ungefär som i Sverige.

Rekommenderad coworking på Aruba

Workspace Aruba ligger centralt i centrum med kort avstånd till alla serviceinrättningar och  till stranden. Det finns flexibla lösningar för medlemskap, som kan köpas på tim-, dag- eller månadsbasis. Välj mellan platser i öppet kontorslandskap eller eget kontor.

Workspace Aruba.
Workspace Aruba.

Rekommenderat hotell på Aruba

Talk of the Town, ofta förkortat TOTT, ligger centralt i Oranjestad och bara ett stenkast från närmaste strand. Vackra gemensamma ytor med pool och planeringar. Gångavstånd till restauranger och service, och bussen som kör längs med stranden stannar precis utanför hotellet. Till Workspace Aruba tar det mindre än 15 minuter att gå, eller tre hållplatser med bussen.

Prisexempel till Aruba

Prisexempel för två veckors workation inklusive flyg, övernattning på 3-stjärnigt hotell och medlemskap på ett coworking-kontor.

Twin/dubbelrum:
Från 29 100 kr per person.

Enkelrum:
Från 44 700 kr per person.

Priset inkluderar:

  • Flyg Stockholm – Aruba t/r i ekonomiklass
  • 14 nätter på Talk of the Town Hotel & Beach Club (3*) inkl. frukost.
  • 14 dagars medlemskap på ett coworking-kontor.
  • Privat transfer flygplats – hotell t/r

Obs! Förslaget är endast ett prisexempel.

Kontakta oss för att diskutera vad du önskar, både vad gäller hotellstandard och reslängd, så att vi kan ta fram ett förslag som passar just dig och din budget. Kom ihåg att du kan kombinera jobb och semester, t ex. jobba de två första veckorna och ha semester den sista.

Få en offert på en workation

Sänd oss dina önskemål. Vi kontaktar dig sedan för att planera din nästa workation.

Få et tilbud

Genom att skicka in detta formulär godkänner du våran personuppgiftspolicy.

Flera workations

Kontakta oss för att planera din nästa workation.