Foto: Sergii Figurnyi - stock.adobe.com

Workation i Dubai

Förenade arabemiraten

Året runt

14 - 90 dagar

Från 20 300 per person

Karta Dubai

Dubai är en otroligt fascinerande plats där gammalt och traditionellt möter det ultramoderna i en vacker förening.

Flygresan tar inte mer än knappt sju timmar från Stockholm. Och väl framme är det nästan garanterat härligt sommarväder oavsett när på året man reser. Under ett normalår är det bara 7–8 regndagar totalt, jämnt fördelat över perioden november – mars. Temperaturen är som högst i augusti med ett snitt på 35 grader. I januari är temperaturen som lägst med runt 20 grader. 

Dubais kanske mest kända landmärke är Burj Khalifa, världens högsta byggnad på över 800 meter. Det är långt ifrån det enda spektakulära landmärket som står som en symbol för välstånd och ingenjörskonst i Dubai. Här finns även världens största konstgjorda ö, största blomsterpark, största dansande fontän och största inomhus alpinanläggning(!) för att nämna några. 

Dubai.
Dubai Marina.
Foto: Rastislav Sedlak SK – stock.adobe.com

Digitala nomader reser inte till Dubai bara för att njuta av vädret och beundra nya byggtekniska underverk. Dubai är också en smältdegel av nationaliteter, kulturer och affärer. Här möts kreativa själar på jakt efter inspiration. Stora, internationella koncerner inom finans och teknik har länge insett vikten av att vara närvarande i Dubai. 

Shoppingmöjligheterna är oändliga i stadens många stora köpcentra och om plånboken tillåter det väntar även otaliga restauranger i världsklass. 

Rekommenderad coworking i Dubai

NEST är ett coworking-kontor som är integrerat i hotellet TRYP By Wyndham. Här möts ambitiösa människor i en gemenskap där innovation, kreativitet och entreprenörskap råder. Lokalerna är ljusa och moderna.

Rekommenderat hotell i Dubai

TRYP by Wyndham är ett modernt hotell med alla bekvämligheter. Välj mellan tre olika in-house restauranger, med grekisk, spansk och internationell meny. Hotellet har egen pool med bar, gym och spa. Coworkingkontoret ligger i själva hotellet och ger dig fördelen av att kunna använda båda faciliteterna om vart annat.

Prisexempel till Dubai

Prisexempel för två veckors workation inklusive flyg, övernattning på 4-stjärnigt hotell och medlemskap på ett coworking-kontor.

Twin/dubbelrum:
Från 20 300 kr per person.

Enkelrum:
Från 27 900 kr per person.

Priset inkluderar:

  • Flyg Stockholm – Dubai t/r i ekonomiklass
  • 14 nätter i standardrum på Tryp by Wyndham (4*) inkl. frukost och middag.
  • 14 dagars medlemskap på ett coworking-kontor.
  • Transfer flygplats – hotell t/r i privat bil

Vill du bara ha semester? Läs om Jumeirah Dar Al Masyaf i Dubai på privatetravellab.se.

Obs! Förslaget är endast ett prisexempel.

Kontakta oss för att diskutera vad du önskar, både vad gäller hotellstandard och reslängd, så att vi kan ta fram ett förslag som passar just dig och din budget. Kom ihåg att du kan kombinera jobb och semester, t ex. jobba de två första veckorna och ha semester den sista.

Få en offert på en workation

Sänd oss dina önskemål. Vi kontaktar dig sedan för att planera din nästa workation.

Få et tilbud

Genom att skicka in detta formulär godkänner du våran personuppgiftspolicy.

Flera workations

Kontakta oss för att planera din nästa workation.