.

Om Workations

Workations är Sveriges enda specialist på workations.

Hos Workations får du ett skräddarsytt arrangemang för din workation vart den än går. Du får personlig service, bred kompetens, konkurrenskraftiga priser och trygghet genom att boka din resa, boendet och coworking-kontor på ett ställe. Vi hjälper givetvis även till med att boka och ordna det du önskar av fritidsaktiviteter, oavsett om det är dykning, surfing, vandring, språk- eller matlagningskurser. Eller helt andra saker. Det viktigaste är att du får koncentrera dig på att jobba, vara ledig och ha roligt under din workation och inte slösar bort dyrbar tid på att organisera allt själv. Det tar vi hand om.

Vi som arbetar för Workations har alla rest mycket och jobbat från många coworking-kontor runt om i världen. Vår styrka är personlig service och uppföljning och vi vill dela med oss av vår kunskap och erfarenhet. Utifrån dina önskemål och din budget kommer vi att göra din resa till något alldeles speciellt, oavsett om du vill ha ett enkelt 3-stjärnigt hotell eller en lyxig 5-stjärnig resort.

Vi hjälper dig till en oförglömlig och problemfri upplevelse.

Workations.se är en del av Australiareisergruppen. Våra andra brands är:

Varför välja oss?

Vi är workations specialisterna

Våra specialister är kunniga och beresta och vet vad som krävs för att en workation ska bli lyckad. Du kan fokusera på ditt jobb och glädja dig, medan vi tar hand om planeringen.

Skräddarsydd för dig

Dina önskningar står alltid i centrum och det är därför vi skräddarsyr alla workations. Hos oss köper du inte ett färdigt paket, utan en personlig resa som passar dina behov.

Nätverk över hela världen

Vi har ett brett nätverk av leverantörer över hela världen och detta gör att vi kan skräddarsy workations till de flesta platser som har stabil internetanslutning.

Trygghet genom att beställa allt på en plats

Hos oss har du en fast kontaktperson och du kan vara trygg med att vi gör vårt yttersta för att din workation kommer att motsvara dina förväntningar. Som en extra säkerhet omfattas du av paketreselagen och den lagstadgade resegarantin.

Kontakta oss för att planera din nästa workation.